0031 (0)6 5788 1144 info@eqcounseling.nl

AANSTAANDE EMIGRANT

Wat doe je als de liefde of baan van je leven niet in Nederland is? Hoe ga je dit uitleggen aan je omgeving, aan je gezin, aan jezelf?

AANSTAANDE EMIGRANT

Wat doe je als de liefde of baan van je leven niet in Nederland is? Hoe ga je dit uitleggen aan je omgeving, aan je gezin, aan jezelf? 

Aanstaande Emigrant

De aanstaande emigrant, loopt al enige tijd rond met het plan te vertrekken uit Nederland. Sommige hebben hun plannen al verder gevorderd, voor andere blijft het bij het sluimeren van een wens. Sommige zijn zeker van hun besluit, maar andere nog niet. Er kunnen tal van redenen zijn waarom het moeilijk is (te besluiten) te vertrekken. Er zijn tal van redenen waarom het moeilijk is te zeggen tegen je omgeving dat je gaat.
Het is heel normaal dat zo’n levensveranderend besluit moeite kost om te maken en/of weerstand biedt bij je omgeving of bij jezelf.
Lang wachten met een besluit maken of tegen je wil in iets juist wel of niet beslissen, kan heel stressvol zijn of zelfs tot ziekten leiden. Het is daarom zaak een weloverwogen besluit te nemen, waar jij achter kan gaan staan en achter kan gaan blijven staan, ondanks de weerstand die zo’n grote stap “Emigreren” met zich mee kan brengen.

Maak een keuze waar je achter staat!
Soms kun je belangrijke overwegingen niet met je naaste delen. Gewoon, omdat ze het niet snappen, je wilt ze er niet mee belasten of ongerust maken.
Om een besluit te maken die bij jou past, kan ik jou helpen. Helpen erachter te komen wat bij jou past en helpen sterk te staan in een vaak roerige fase van je leven.

Problemen waarbij ik jou o.a. kan ondersteunen

  • Twijfel: waar doe ik goed aan? Voor mezelf en/of voor mijn omgeving?
  • Je bent er niet over uit of je JA gaat zeggen tegen die ene baan of Ja zeggen tegen de liefde van je leven. Wat ga je kiezen?
  • Je ouders hebben het gekke idee om naar het buitenland te verhuizen en eigenlijk moet je wel mee, maar wat wil jij eigenlijk?
  • Onzekerheid: kan ik dit wel aan, kunnen mijn naasten dit wel aan, gaat mijn relatie er niet onder lijden of mijn gezin?
  • Ik wil niet gaan, maar als ik het niet doe betekent dit dan einde relatie/carrière?
  • Jij bent er wel over uit, maar kan het niet over je hart verkrijgen je naaste(n) te gaan vertellen wat je het liefste wilt gaan doen. Namelijk vertrekken naar het buitenland. Je ziet op tegen de reactie van je omgeving. Hoe kun je dit het beste aanpakken?
  • Boosheid, mijn partner wil verhuizen/emigreren, maar ik helemaal niet. Wat doet hij/zij mij/ons aan!
  • Wat nou als die ene baan, waar je zo lang en hard naar toe hebt gewerkt eindelijk op je pad lijkt te komen, maar je gezin wil niet mee? Hoe ga je dit uitleggen aan je omgeving, aan je gezin, aan jezelf?
  • Of twijfel je of jij wel geschikt bent om te gaan. Je hoofd zegt dat het maar voor 3 jaar is, maar je onderbuikgevoel roept hard wat anders.

 

EQCounseling support personen die psychisch gezond zijn, maar tijdelijk even niet meer weten hoe ze een situatie aan kunnen gaan. In dit geval een keuze voor het leven. En dat is nogal wat.
Samen doen, kan helpen. Besluit je om te gaan, kan ik je emotioneel support geven voor en na je verhuizing. Want eenmaal daar, kan er nog genoeg op je afkomen. Ook dan ben ik er voor je. Dus…. kom maar op.

 

 

EQCounseling

Suzanne Brand-van der Werf

info@eqcounseling.nl

0031 (0)6 5788 1144
Zutphen (NL)

STEL JE VRAAG

Je kunt je vraag stellen via dit formulier. Er wordt spoedig contact met je opgenomen.

Emotioneel slimmer worden (EQ) is mijn ding!

Door emotioneel slimmer in het leven te staan, zal ieder mens zijn voordeel gaan opdoen en succesvoller zijn. Zeker emigrant zijn geeft een extra dimensie aan het leven van een mens. Emotioneel slim zijn, zal ervoor zorgen dat jij zelf jouw succes als emigrant bepaald. Dat je lekker in je vel gaat zitten en blijft zitten.

Openingstijden

EQ Counseling heeft geen standaard openingstijden. Dit omdat overal op de wereld verschillende tijdzones gelden. De afspraken worden in overleg gemaakt, zodat het voor ons beide een geschikt moment is.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of appen met Suzanne (telefoonnummer 0031 (0)6 5788 1144 of een mail sturen via het contactformulier.

EQCounseling

Suzanne Brand-van der Werf

info@eqcounseling.nl

0031 (0)6 5788 1144
Zutphen (NL)

KVK 67938043
BTW NL002052932B51

Ontwerp & realisatie By Iske creatieve communicate


Vanwege drukte, neem ik tijdelijk geen nieuwe werkzaamheden aan. Hierbij verwijs ik u naar overige (emigratie)coaches of uw huisarts om mee in gesprek te gaan over uw hulpvraag.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Share This