0031 (0)6 5788 1144 info@eqcounseling.nl

Het avontuur wordt werkelijkheid.

Wat als de werkelijkheid van jouw/jullie emigratiedroom minder rooskleurig is? Soms valt de realiteit tegen. Vies tegen. Hoe zorg je dat het weer leuk wordt?

Het avontuur wordt werkelijkheid.

Wat als de werkelijkheid van jouw/jullie emigratiedroom minder rooskleurig is? Soms valt de realiteit tegen. Vies tegen. Hoe zorg je dat je dat het weer leuk wordt?

HET AVONTUUR WORDT WERKERLIJKHEID

De meeste Nederlanders die emigreren geven als reden op; carrière opbouwen, ondernemen, liefde, dienstverlening en familiehereniging. Emigreren geeft avontuur en voldoening aan het leven.

Toch gaat het nooit zoals men verwacht. Goede voorbereiding helpt, maar er gaan dingen op je pad komen waar je nooit bij stil hebt gestaan. Het kan dus tegenvallen.

Gelukkig, voor de meeste situaties komen oplossingen en de leermomenten neem je mee voor een volgende uitdaging. Maar wat nou als een situatie niet voorbij gaat of snel genoeg wordt opgelost? Wat als je eigenlijk emotioneel onder de situatie door lijkt te gaan ook al wil je dat niet? Wat als je merkt dat je leven een kant op gaat dat je liever niet wilt of niet had verwacht of liever niet stil wilt staan bij wat er gaat gebeuren als je die ene beslissing toch gaat nemen? Je voelt aan je hele ik dat het niet langer meer kan. Je kunt er niet omheen. Je wilt er eigenlijk wel eens met iemand over praten. Iemand die er verstand van heeft. Iemand die je moedertaal spreekt, die weet hoe het is om ver weg van je roots te wonen. Je ouders, familie of vrienden wil je er niet mee belasten of je wilt niet dat ze weten wat er van binnen leeft of ze ongerust maken.

EQCounseling is opgezet voor Nederlandse emigranten die tijdelijk emotioneel support vragen. Als emigratie counselor weet ik als geen ander dat ik jou kan helpen. Helpen de oplossing te zoeken die jij vinden wilt.

Voorbeelden van klachten:

  • Heimwee
  • Schuldgevoelens (over achterblijvende familie of vrienden)
  • Twijfel (ga ik wel of niet terug naar Holland?)
  • Rouwverwerking (verlies op afstand, hoe verwerk je dat?)
  • Worsteling met de 2e generatie (mijn kind is hier geboren, maar voelt zich nergens thuis)
  • Scheiding/relatieproblemen (als ik haar/hem verlaat, wat moet ik dan nog in dit land?)
  • Integratieproblemen
  • Discriminatie
  • Cultuurschok
  • Eenzaamheid (niemand bij wie je aansluiting vindt)

Conversations are also available in English

EQCounseling

Suzanne Brand-van der Werf

info@eqcounseling.nl

0031 (0)6 5788 1144
Zutphen (NL)

(conversations are also available in English)

STEL JE VRAAG

Je kunt je vraag stellen via dit formulier. Er wordt spoedig contact met je opgenomen.

Emotioneel slimmer worden (EQ) is mijn ding!

Door emotioneel slimmer in het leven te staan, zal ieder mens zijn voordeel gaan opdoen en succesvoller zijn. Zeker emigrant zijn geeft een extra dimensie aan het leven van een mens. Emotioneel slim zijn, zal ervoor zorgen dat jij zelf jouw succes als emigrant bepaald. Dat je lekker in je vel gaat zitten en blijft zitten.

Openingstijden

EQ Counseling heeft geen standaard openingstijden. Dit omdat overal op de wereld verschillende tijdzones gelden. De afspraken worden in overleg gemaakt, zodat het voor ons beide een geschikt moment is.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of appen met Suzanne (telefoonnummer 0031 (0)6 5788 1144 of een mail sturen via het contactformulier.

EQCounseling

Suzanne Brand-van der Werf

info@eqcounseling.nl

0031 (0)6 5788 1144
Zutphen (NL)

KVK 67938043
BTW NL002052932B51

Ontwerp & realisatie By Iske creatieve communicate


Vanwege drukte, neem ik tijdelijk geen nieuwe werkzaamheden aan. Hierbij verwijs ik u naar overige (emigratie)coaches of uw huisarts om mee in gesprek te gaan over uw hulpvraag.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Share This