0031 (0)6 5788 1144 info@eqcounseling.nl

ONDERSTEUNING

Als werkgever wil je contente en productieve werknemers. Daar heb je veel voor over. Investeren in goede mensen wordt uiteindelijk terugbetaald in goed resultaat. Dat ze lekker in hun vel zitten is daarbij een pre. Hoe ga je ze dat geven? Ze zijn tenslotte van huis en haard om zich voor jouw bedrijf in te zetten. 

ONDERSTEUNING

Als werkgever kun je niet met iedereen zijn gevoelens rekening houden. Je bent ondernemer. Je denkt aan kosten en baten. Jouw doelstellingen moeten behaald worden, je ambities bevredigd. Toch wil je dat jouw werknemer(s) optimaal kunnen functioneren en zich thuis voelen in hun nieuwe omgeving.

WERKGEVER STEUNT WERKNEMER

Als werkgever vind je het belangrijk dat de mensen die voor je werken kundig zijn, lef hebben en niet terugdeinzen van een beetje afzien. Tenslotte is een werkplek in jouw bedrijf er een die elke werknemer wel zou moeten willen!

Jij hebt een bedrijf of deels je bedrijf in het buitenland gevestigd. Je woont er zelf of hebt een topmanager die dat voor jou regelt. Hij is ook Nederlander, en misschien werken er nog veel meer Nederlanders voor je die daar tijdelijk of permanent gevestigd zijn.

Je kiest ze er op uit, je regelt de benodigde papieren, je zorgt voor behuizing, vervoer, inschrijving bij onderwijsinstelling voor eventuele gezinsleden die meeverhuizen, etc.

Toch… je vraagt je wel eens af, waarom jouw medewerker niet zo productief is of content lijkt als je in eerste instantie verwachtte.

Toch… vraag je je af waarom nu net die ene medewerker een persoon is met heimwee. Want je kunt deze eigenlijk niet missen en je had ze toch zo goed gescreend?

Hoe goed een CV eruit ziet, hoeveel ervaring een medewerker heeft, hoe groot de inzet ook leek te zijn, als een hij/zij niet lekker in z’n vel zit, lijdt jouw productie en bedrijf daaronder. Dat kun je niet ontkennen.

 EQCounseling staat voor succesvol zijn door je emotionele intelligentie (kennis) te vergroten. Hoe beter deze ontwikkeld is, hoe groter de kans op een succesvol leven.
Als iemand dit nodig heeft is het jouw werknemer of zelfs jij!  

Door emotional support te bieden aan jouw werknemers, kan ik ervoor zorgen dat zij in hun leven de puntjes op de i krijgen, de juiste beslissingen nemen die voor zichzelf het beste zijn en daardoor juist, uiteindelijk, het beste betekenen voor jouw bedrijf. En dat is nu precies wat je wilt.

Problematiek

  • Jouw werknemer vindt geen aansluiting in de maatschappij waar hij in privé-uren deel aan zou moeten nemen. Discriminatie, religie, taalbarrière, cultuurverschil kan daar grondslag voor zijn. Op den duur kan alleen een leuke baan hebben niet de voldoening geven aan jouw medewerker, waar juist hij/zij naar op zoek is.
  • Frustratie, jouw medewerker wil wel voor zijn carrière blijven kiezen, maar zijn gezinssituatie/achterblijvers, willen dat niet. Het ongelukkig zijn van de partner of heimwee van de kinderen kan frustratie opleveren. Zo kan jouw medewerker niet 100% inzet tonen, ook al wil diegene dat wel.
  • Na verloop van tijd, zonder dat er een aanleiding voor hoeft te zijn, steekt heimwee soms zomaar de kop op. Hoe geef je dat een plek? Is blijven en doorbijten of juist ontslag nemen de enige manier voor een medewerker om van de heimwee af te komen? Hoe goed je jouw medewerker ook gescreend had, toch is juist hem dit overkomen.
  • Twijfel, onvoorziene zaken steken altijd onverwachts de kop op. Dus ook voor jouw medewerkers. Levensgebeurtenissen zoals overlijden van een naaste, scheiding of het hebben van een ernstig ziek kind. De koers van jouw medewerker kan hierdoor gaan veranderen of juist helemaal gaan afwijken. Hoe oprecht zijn/haar intentie ook is, kan deze nog 100% inzet tonen voor jouw bedrijf?

Hoe spring je daar op in als werkgever? 

Emotionele zaken kunnen de koers van jouw bedrijf soms lastig in de weg zitten. Zorg dat je deze zaken opvangt door emotional support voorhanden te hebben, zodat jouw medewerkers en jijzelf, ondanks blijvende uitdagingen, beter op koers blijven.

Medewerkers zullen niet altijd hun problemen bij jou neerleggen. Dus is het beter om een onafhankelijke emigratiecounselor in de hand te nemen die ervoor kan zorgen dat zij emotioneel slimmer op het werk verschijnen, zodat jij je kan concentreren op het ondernemerschap.

 Conversations are also available in English

EQCounseling

Suzanne Brand-van der Werf

info@eqcounseling.nl

0031 (0)6 5788 1144
Zutphen (NL)

(conversations are also available in English)

STEL JE VRAAG

Je kunt je vraag stellen via dit formulier. Er wordt spoedig contact met je opgenomen.

Emotioneel slimmer worden (EQ) is mijn ding!

Door emotioneel slimmer in het leven te staan, zal ieder mens zijn voordeel gaan opdoen en succesvoller zijn. Zeker emigrant zijn geeft een extra dimensie aan het leven van een mens. Emotioneel slim zijn, zal ervoor zorgen dat jij zelf jouw succes als emigrant bepaald. Dat je lekker in je vel gaat zitten en blijft zitten.

Openingstijden

EQ Counseling heeft geen standaard openingstijden. Dit omdat overal op de wereld verschillende tijdzones gelden. De afspraken worden in overleg gemaakt, zodat het voor ons beide een geschikt moment is.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of appen met Suzanne (telefoonnummer 0031 (0)6 5788 1144 of een mail sturen via het contactformulier.

EQCounseling

Suzanne Brand-van der Werf

info@eqcounseling.nl

0031 (0)6 5788 1144
Zutphen (NL)

KVK 67938043
BTW NL002052932B51

Ontwerp & realisatie By Iske creatieve communicate


Vanwege drukte, neem ik tijdelijk geen nieuwe werkzaamheden aan. Hierbij verwijs ik u naar overige (emigratie)coaches of uw huisarts om mee in gesprek te gaan over uw hulpvraag.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Share This