0031 (0)6 5788 1144 info@eqcounseling.nl

EEN GROTE STAP

Emigreren brengt, vroeg of laat, onverwachte wendingen met zich mee. In elke fase van emigreren kunnen deze wendingen behoorlijk wat emoties losmaken. Bij jou als emigrant, bij jou als achterblijver van die emigrant of zie je die wendingen al voor je als emigrant in spe.
Hoe ga jij met deze emoties om? Hoe kom jij weer verder? Daar help ik je graag mee.

EEN GROTE STAP

Emigreren brengt, vroeg of laat, onverwachte wendingen met zich mee. In elke fase van emigreren kunnen deze wendingen behoorlijk wat emoties losmaken. 
Hoe ga jij met deze emoties om? Hoe kom jij weer verder? Daar help ik je graag mee.

EMIGRANT IN SPÉ

Wat doe je als de liefde of baan van je leven niet in Nederland is? Hoe ga je dit uitleggen aan je omgeving, aan je gezin, aan jezelf? Of twijfel je of jij wel geschikt bent om te gaan? Welke kant je ook uiteindelijk opgaat met je keuze, ik kan je helpen kiezen.

meer over emigrant in spé

EMIGRANT

Emigreren geeft een extra dimensie aan jouw leven. Daar kun je niet omheen, daar hoef je niet omheen. Herken jij enkele klachten als: eenzaamheid, heimwee, schuld, twijfel, intergratieproblemen?
Blijf er niet mee lopen.

meer over emigrant zijn

ACHTERBLIJVERS

Kind, kleinkind, je ouder(s), vriend(in) of partner. Je zal maar te horen krijgen dat ze ver weg gaan wonen. Voor een aantal jaren of zelfs voor altijd. Je snapt er helemaal niets van of misschien snap je het best wel…
…maar het doet gewoon pijn.

meer over achterblijvers

Veel gestelde vragen…

  • Zijn de gesprekken vertrouwelijk? Jazeker. Wat je me vertelt blijft tussen ons, mits jij wilt dat de informatie gedeeld wordt. Ik maak tijdens onze gesprekken aantekeningen. Deze zijn meer voor mezelf, als geheugensteuntje. Deze notities worden in een afgesloten kast bewaard zolang het nodig is. 
  • Ik heb geen of slecht internetverbinding, kan ik dan toch bij jou terecht? Ja, geen probleem. Laat dat aan me weten en dan organiseren we het op een andere manier, zoals bijvoorbeeld via een landlijn. De extra kosten hiervoor komen voor jouw rekening, maar daar kunnen we van te voren afspraken over maken.

lees meer veelgestelde vragen…

Emotioneel slimmer worden (EQ) is mijn ding!

Door emotioneel slimmer in het leven te staan, zal ieder mens zijn voordeel gaan opdoen en succesvoller zijn. Zeker emigrant zijn geeft een extra dimensie aan het leven van een mens. Emotioneel slim zijn, zal ervoor zorgen dat jij zelf jouw succes als emigrant bepaald. Dat je lekker in je vel gaat zitten en blijft zitten.

Openingstijden

EQ Counseling heeft geen standaard openingstijden. Dit omdat overal op de wereld verschillende tijdzones gelden. De afspraken worden in overleg gemaakt, zodat het voor ons beide een geschikt moment is.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of appen met Suzanne (telefoonnummer 0031 (0)6 5788 1144 of een mail sturen via het contactformulier.

EQCounseling

Suzanne Brand-van der Werf

info@eqcounseling.nl

0031 (0)6 5788 1144
Zutphen (NL)

Ontwerp & realisatie By Iske creatieve communicate

Share This