0031 (0)6 5788 1144 info@eqcounseling.nl

PRAKTIJK

EQCounseling is ontstaan door ‘praktijk’ oftewel ‘doen’.
In mijn jeugd is mij voorgehouden dat ik een ‘doener’ was. Volgens mijn omgeving zat ik op een juiste plek, maar mijn eigen kompas vond dit niet. Ik ging reizen en leerde veel van anderen en over mezelf. Door deze kennis werd mijn nieuwsgierigheid groter. De studie Counseling, was een stap welke me naar mijn eigen praktijk heeft geleid: EQCounseling.

PRAKTIJK

EQ Counseling is ontstaan door ‘praktijk’ oftewel ‘doen’.
In mijn jeugd is mij voorgehouden dat ik een ‘doener’ was. Volgens mijn omgeving zat ik op een juiste plek, maar mijn eigen kompas vond dit niet. Ik ging reizen en leerde veel van anderen en over mezelf. Door deze kennis werd mijn nieuwsgierigheid groter. De counseling studie was een stap welke me naar mijn eigen praktijk heeft geleid: EQ Counseling.

EQCounseling

Het ontstaan van mijn bedrijf, ligt eigenlijk al een aantal decennia terug. In de eerste 18 jaar van mijn leven is mij voorgehouden dat ik geen studiebol zou zijn, maar een doener. Ik was een gemiddelde leerling op school. Tenminste, academisch haalde ik voldoendes, maar gemiddelde cijfers. Ik voelde mij op school niet thuis.

Tijdens mijn studie Counseling, kwam ik voor het eerst “thuis”. De lesstof bleek mij enorm te interesseren. School bleek dus wel leuk te kunnen zijn. Alles waar ik altijd al in geloofden, altijd al wist, kon ik daar bevestigd krijgen. Ik leerde over de ontwikkeling van het emotionele welzijn. Dat niet alleen academische intelligentie men ver brengt in het leven, maar dat emotionele intelligentie net zo belangrijk is om succesvol een leven te kunnen lijden. Ondanks een gemiddeld IQ bleek ik juist een zeer hoog EQ te hebben.

Counseling is een vak. Je moet het echt leren en beheren. Tot het Fingerspitzengefühl aan toe. Het vak blijkt me op het lijf geschreven, als een jas dat gegoten zit. Iemand emotioneel slimmer maken is helemaal mijn ding geworden. Mijn ding, omdat ik zeker weet dat ook jij er een succesvoller leven door gaat krijgen welk IQ je ook bezit. EQ+YOU=SUCCES

Zodoende de grondslag voor mijn bedrijf.

STEL JE VRAAG

Je kunt je vraag stellen via dit formulier. Er wordt spoedig contact met je opgenomen.

Emotioneel slimmer worden (EQ) is mijn ding!

Door emotioneel slimmer in het leven te staan, zal ieder mens zijn voordeel gaan opdoen en succesvoller zijn. Zeker emigrant zijn geeft een extra dimensie aan het leven van een mens. Emotioneel slim zijn, zal ervoor zorgen dat jij zelf jouw succes als emigrant bepaald. Dat je lekker in je vel gaat zitten en blijft zitten.

Openingstijden

EQ Counseling heeft geen standaard openingstijden. Dit omdat overal op de wereld verschillende tijdzones gelden. De afspraken worden in overleg gemaakt, zodat het voor ons beide een geschikt moment is.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of appen met Suzanne (telefoonnummer 0031 (0)6 5788 1144 of een mail sturen via het contactformulier.

EQCounseling

Suzanne Brand-van der Werf

info@eqcounseling.nl

0031 (0)6 5788 1144
Zutphen (NL)

KVK 67938043
BTW NL002052932B51

Ontwerp & realisatie By Iske creatieve communicate


Vanwege drukte, neem ik tijdelijk geen nieuwe werkzaamheden aan. Hierbij verwijs ik u naar overige (emigratie)coaches of uw huisarts om mee in gesprek te gaan over uw hulpvraag.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Share This