0031 (0)6 5788 1144 info@eqcounseling.nl

Vraagbaak

Het is logisch dat je vragen hebt, en deze beantwoord ik graag. Onderstaande vragen zijn regelmatig gevraagd, dus deze heb ik alvast voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet bij? Schroom niet en stuur mij een berichtje met jouw vraag!

Vraagbaak

Het is logisch dat je vragen hebt, en deze beantwoord ik graag. Onderstaande vragen zijn regelmatig gevraagd, dus deze heb ik alvast voor je beantwoord. Staat jouw vraag er niet bij? Schroom niet en stuur mij een berichtje met jouw vraag!

Veelgestelde vragen…

 

 • Zijn de gesprekken vertrouwelijk?
  Jazeker. Wat je me verteld blijft in vertrouwen. Ik maak tijdens onze gesprekken aantekeningen. Deze zijn voor mezelf, als geheugensteuntje. Deze notities worden in een afgesloten kast bewaard zolang het nodig is.
  Wel ben ik volgens de Nederlandse wetgeving verplicht melding te maken, mocht je mij iets vertellen, waarvan de wet mij verplicht dit te melden.
 • Ik heb geen of vrijwel geen internetverbinding, kan ik dan toch bij jou terecht?
  Ja, natuurlijk! Geen probleem. Laat dat aan me weten en dan organiseren we het op een andere manier. Bv via landlijn. Overigens zal ik wel de benodigde belkosten hiervoor doorberekenen aan jou als klant, maar daar kunnen we van te voren afspraken over maken.
 • Waarom maak je gebruik van pakketten?
  Wil jij verandering aanbrengen in een emotioneel moeilijke situatie, dan is daar tijd voor nodig. Minimaal heeft je brein gemiddeld 3 maanden nodig om zich aan te passen en te wennen aan nieuwe situaties. Counseling is investeren in jezelf. Investeren kost tijd, moeite en geld. In je verdere leven zul je deze investering dan ook dubbel en dwars “terugverdienen” en ervan profiteren. Ik wil me heel graag inzetten voor jou, zodat jij het maximale gaat halen uit een pakket. Het is daarom zaak dat we er samen helemaal voor gaan. De gesprekken van te voren te betalen, werkt mede als sterke motivator om alles uit jou investering te halen.
  Een zakelijk voordeel voor jou is, dat internationale betalingen extra bankkosten met zich meebrengen. Dit kan, voor betalingen vooral buiten Europa, soms flink oplopen. Om deze tot het minimale te houden, is een eenmalige betaling het goedkoopste.
 • Tarieven: Neem contact met mij op om kosten te bespreken. Niet elk pakket past bij jouw situatie. Dus verschillen de kosten ook per situatie. In een kennismakingsgesprek kunnen we erachter komen wat het beste bij jou past. Meestal worden de kosten besproken in dit gesprek, die overigens geheel kosteloos is.
 • Mag ik ook achteraf betalen of in delen?  Nee en Ja, achteraf betalen wil ik niet. In delen betalen zou wel een optie zijn. Alle extra kosten die ontstaan door deelbetaling, bereken ik door aan jou.
 • Vanwege het tijdsverschil lukt het mij niet om op Nederlandse werktijden af te spreken voor een gesprek, wanneer kan ik dan afspreken?
  Clienten zitten over de hele wereld, verspreid over verschillende tijdzones. Ik ben daarom flexibel met mijn werktijden. We kunnen dus altijd tot een geschikt tijdpunt komen om een gesprek te hebben.
 • Kan ik een afspraak verzetten?
  Ja, Dat is geen probleem. Laat mij dit minstens 48 uur van tevoren weten en dan plannen we deze kosteloos opnieuw in op een voor jou passend tijdstip.
 • Moet ik voor gesprekken via internet nog extra dingen aanschaffen?
  Dat hoeft niet. Wat wel belangrijk is, is dat je internetverbinding snel genoeg is om beeld en geluid aan te kunnen. Er is niets vervelender dan dat je in een belangrijk verhaal steeds wordt afgeleid door haperende beelden, verdraaide stemgeluiden of steeds wegvallende verbinding. Jouw counselingsproces zal er baat bij hebben als er een goede internetverbinding is. Kunnen huisgenoten meeluisteren met ons gesprek, dan is het waarschijnlijk raadzaam om koptelefoon met microfoon aan te schaffen. Hierdoor wordt de focus op ons gesprek vergroot.
EQCounseling

Suzanne Brand-van der Werf

info@eqcounseling.nl

0031 (0)6 5788 1144
Zutphen (NL)

STEL JE VRAAG

Je kunt je vraag stellen via dit formulier. Er wordt spoedig contact met je opgenomen.

TIPS

Tips om het maximale uit jou counselingsgesprek te halen:

 • Goede internetverbinding of goede telefoonverbinding
 • Geen huisgenoten, kinderen, collega’s etc. in dezelfde ruimte tijdens ons gesprek, geen interrupties van derden.
 • Geen gesprek tijdens het autorijden.
 • Vooraf: een wc bezoek te doen, koffie/thee/glaasje water en zakdoek/tissues klaar zetten.

 

lees hier meer tips

Emotioneel slimmer worden (EQ) is mijn ding!

Door emotioneel slimmer in het leven te staan, zal ieder mens zijn voordeel gaan opdoen en succesvoller zijn. Zeker emigrant zijn geeft een extra dimensie aan het leven van een mens. Emotioneel slim zijn, zal ervoor zorgen dat jij zelf jouw succes als emigrant bepaald. Dat je lekker in je vel gaat zitten en blijft zitten.

Openingstijden

EQ Counseling heeft geen standaard openingstijden. Dit omdat overal op de wereld verschillende tijdzones gelden. De afspraken worden in overleg gemaakt, zodat het voor ons beide een geschikt moment is.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of appen met Suzanne (telefoonnummer 0031 (0)6 5788 1144 of een mail sturen via het contactformulier.

EQCounseling

Suzanne Brand-van der Werf

info@eqcounseling.nl

0031 (0)6 5788 1144
Zutphen (NL)

KVK 67938043
BTW NL002052932B51

Ontwerp & realisatie By Iske creatieve communicate


Vanwege drukte, neem ik tijdelijk geen nieuwe werkzaamheden aan. Hierbij verwijs ik u naar overige (emigratie)coaches of uw huisarts om mee in gesprek te gaan over uw hulpvraag.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Share This