0031 (0)6 5788 1144 info@eqcounseling.nl

ACHTERBLIJVERS

Kind, kleinkind, je ouder(s), vriend(in) of partner. Je zal maar te horen krijgen dat ze ver weg gaan wonen. Voor een aantal jaren of zelfs voor altijd. Je snapt er helemaal niets van of misschien snap je het best wel…evengoed…
…het doet pijn.

ACHTERBLIJVERS

Kind, kleinkind, je ouder(s), vriend(in) of partner. Je zal maar te horen krijgen dat ze ver weg gaan wonen. Voor een aantal jaren of zelfs voor altijd. Je snapt er helemaal niets van of misschien snap je het best wel…evengoed…
…het doet gewoon pijn.

WANNEER JIJ ACHTERBLIJFT

Zoon of dochter, kleinkind,  je ouder(s), vriend of vriendin, partner…….Je zal maar te horen krijgen dat ze ver weg gaan wonen. Het doet pijn als iemand waar je van houdt of zelfs een gezin waar je van houdt, vertrekt uit jouw leven en dat jij daar geen direct deel van gaat zijn, voorlopig of voor altijd.

Hoe ga je hier mee om? Wat moet je ermee? Gunnen, accepteren, je geen zorgen maken…..het lukt je (nog) niet.

  • Heb je iemand of zelfs meerdere die je lief hebt, die op een dag niet direct deel meer uitmaken van je dagelijks leven, hoe is dat voor je?
  • Of ken je iemand die je lief hebt, maar die zo ver weg woont, en weet je dat diegene hulp nodig heeft die jij, vanwege de afstand, niet kunt geven? Wat doet dat met je? Hoe enorm machteloos kan dat zijn. En iedereen maar zeggen dat je los moet laten? Hoe doe je dat, als je iemand liefhebt?
  • En misschien begrijp je gewoon niet, hoe het toch komt dat je verlaten bent door een of meerdere van je naaste, en twijfel je wat je toch in hemelsnaam fout hebt gedaan? Want waarom gaan ze zover weg? Ze laten jou achter.
  • De vriendengroep die al jaren samen is. Door dik en dun dingen hebben beleefd. Ineens is daar die grote verandering. Een stel is geëmigreerd. Sommige uit de groep lijken het goed naast zich neer te leggen. Gaan gewoon door met hun leven. Jou lukt dat nu eenmaal (nog) niet. Jij hebt daar gewoon moeite mee. Gewoon, omdat het nu eenmaal enorm pijnlijk is als iemand waar je van houdt, waar je altijd die typische dingen mee deed, “opeens” weg is. En dan is appen, Facetimen/Skypen, berichtjes op Facebook gewoon niet hetzelfde als toen jullie elkaar regelmatig zagen.

Ik kan je helpen. Support geven in een situatie waar je hoogstwaarschijnlijk zelf nooit voor gekozen zou hebben. Samen met jou, of zelfs met overige naasten die in hetzelfde schuitje zitten, zoeken naar oplossingen. Oplossingen die bij jou/jullie passen.

Door mijn vaardigheden als professioneel counselor, mijn ervaringen als emigrant, moeder van ondernemende en veel reizende kinderen met ook al emigratieplannen en zus van een emigrant, weet ik dat ik veel voor jou of jullie kan betekenen.

Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan.

 

EQCounseling

Suzanne Brand-van der Werf

info@eqcounseling.nl

0031 (0)6 5788 1144
Zutphen (NL)

STEL JE VRAAG

Je kunt je vraag stellen via dit formulier. Er wordt spoedig contact met je opgenomen.

Emotioneel slimmer worden (EQ) is mijn ding!

Door emotioneel slimmer in het leven te staan, zal ieder mens zijn voordeel gaan opdoen en succesvoller zijn. Zeker emigrant zijn geeft een extra dimensie aan het leven van een mens. Emotioneel slim zijn, zal ervoor zorgen dat jij zelf jouw succes als emigrant bepaald. Dat je lekker in je vel gaat zitten en blijft zitten.

Openingstijden

EQ Counseling heeft geen standaard openingstijden. Dit omdat overal op de wereld verschillende tijdzones gelden. De afspraken worden in overleg gemaakt, zodat het voor ons beide een geschikt moment is.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of appen met Suzanne (telefoonnummer 0031 (0)6 5788 1144 of een mail sturen via het contactformulier.

EQCounseling

Suzanne Brand-van der Werf

info@eqcounseling.nl

0031 (0)6 5788 1144
Zutphen (NL)

KVK 67938043
BTW NL002052932B51

Ontwerp & realisatie By Iske creatieve communicate


Vanwege drukte, neem ik tijdelijk geen nieuwe werkzaamheden aan. Hierbij verwijs ik u naar overige (emigratie)coaches of uw huisarts om mee in gesprek te gaan over uw hulpvraag.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Share This