0031 (0)6 5788 1144 info@eqcounseling.nl

 

“When we are no longer able to change a situation, we are challenged to change ourselves.” ref. based on Viktor E. Frankl

“When we are no longer able to change a situation, we are challenged to change ourselves.” ref. based on Viktor E. Frankl

Werkwijze

Counseling is een persoonsgerichte vorm van therapie. Er wordt vanuit gegaan dat de cliënt psychisch gezond is, maar tijdelijk emotioneel uit balans. Er wordt daarom door de Counselor niet behandeld of gediagnostiseerd. Conclusies en methoden worden lopend gesteld, gebruikt en bijgesteld. De cliënt is hierin de leidinggevende. Hierdoor blijft deze therapie gericht op de persoon, niet op de klacht. Ideaal dus voor de emigrant.


Drie kernwaarden die voor Counseling gelden zijn:

  1. Empathie voor de cliënt
  2. Onvoorwaardelijke acceptatie van de cliënt
  3. Authenticiteit van de counselor

Door deze waarden leidend te houden in de counselingsrelatie, wordt er een optimale omgeving gecreëerd voor de cliënt om veilig te vallen en op te staan en om te ontwikkelen in een richting en het tempo die alleen de cliënt bepaald.

Door deze aanpak worden veranderingen door de cliënt zelf gekozen, gecreëerd en aangepast. Het uiteindelijke resultaat zal dus altijd passend zijn voor de cliënt. Hierdoor zullen de oplossingen van permanente aard zijn.
Ideaal dus voor succes in jouw leven.

 

Wat je in gesprekken met mij kan verwachten:

Ik stem mijn kennis en vaardigheden af op jou! Om een vorm van leidraad te hebben werk ik volgens 3 fasen.

Fase 1: Ik zal in de eerste gesprekken veel van je willen weten. Maar jij vertelt mij alleen dat wat je kwijt wilt! De informatie die jij met mij deelt, zal ik aan jou voorleggen door deze te reflecteren, samenvatten of te parafraseren.

Ik wil graag begrijpen wat er in jouw wereld gaande is en zal jou uitdagen dat bij jezelf ook te doen. Alleen dan kunnen we aan het werk.

Fase 2: Na een paar gesprekken kun jij beter de vinger leggen op het probleem en op zoek gaan naar de oplossing hiervoor en wat je daar voor acties op wilt gaan ondernemen. Doelen stellen dus!

Fase 3: Veranderingen brengen vaak pijn en moeite met zich mee. Om tot het oplossen van je problemen te komen, zul je deze moeite en pijn ervaren. Samen blijven we monitoren hoe het vallen en opstaan gaat en waar moet worden bijgeschaafd. Het uiteindelijke doel zul je dan behalen. Ik help je daarbij.

Alle gesprekken zullen ten alle tijde in vertrouwen worden gevoerd. Informatie kan alleen gedeeld worden met jouw toestemming.

 

Voor vragen over tarieven kun je contact met me opnemen via het contactformulier, e-mail of telefoonnummer. 

EQCounseling

Suzanne Brand-van der Werf

info@eqcounseling.nl

0031 (0)6 5788 1144
Zutphen (NL)

AANMELDEN

Je kunt je aanmelden via dit contactformulier. Er wordt spoedig contact met je opgenomen.

Emotioneel slimmer worden (EQ) is mijn ding!

Door emotioneel slimmer in het leven te staan, zal ieder mens zijn voordeel gaan opdoen en succesvoller zijn. Zeker emigrant zijn geeft een extra dimensie aan het leven van een mens. Emotioneel slim zijn, zal ervoor zorgen dat jij zelf jouw succes als emigrant bepaald. Dat je lekker in je vel gaat zitten en blijft zitten.

Openingstijden

EQ Counseling heeft geen standaard openingstijden. Dit omdat overal op de wereld verschillende tijdzones gelden. De afspraken worden in overleg gemaakt, zodat het voor ons beide een geschikt moment is.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of appen met Suzanne (telefoonnummer 0031 (0)6 5788 1144 of een mail sturen via het contactformulier.

EQCounseling

Suzanne Brand-van der Werf

info@eqcounseling.nl

0031 (0)6 5788 1144
Zutphen (NL)

Ontwerp & realisatie By Iske creatieve communicate

Share This