0031 (0)6 5788 1144 info@eqcounseling.nl

* De geldigheidsduur van het traject kan in overleg verruimd worden.

  • Kennismakingsgesprek, à 45 minuten, is kosteloos en geheel zonder verplichtingen.
  • Gesprekken en consulten vinden altijd plaats via onlinegespreksvoering. Dit kan zonder extra connectiekosten via FaceTime, Skype, WhatsApp of Messenger. Heb je voorkeur om via een landlijn of mobielnummer te willen bellen, dan kan dat. De connectiekosten hiervoor komen dan bovenop de tariefkosten. Deze zal ik achteraf bij jou in rekening brengen.
    Wil je liever een gesprek zonder beeld, dan is dit mogelijk. Let wel, visueel contact verhoogd een positieve uitkomst van het traject. Consulten op locatie is mogelijk op aanvraag (dit geldt hoofdzakelijk voor achterblijvers, aanstaande emigranten en remigranten). Reiskosten daarvoor worden in rekening gebracht.
  • De bovengenoemde tarieven zijn incl. BTW.
  • Voordat een traject ingaat worden de kosten volledig voldaan.
  • In sommige landen is het mogelijk counselingsconsulten af te trekken bij de belasting en bij de
    zorgverzekeraar. Je bent zelfverantwoordelijk voor het declareren hiervan.

Vervolgconsulten

Emotioneel slimmer worden (EQ) is mijn ding!

Door emotioneel slimmer in het leven te staan, zal ieder mens zijn voordeel gaan opdoen en succesvoller zijn. Zeker emigrant zijn geeft een extra dimensie aan het leven van een mens. Emotioneel slim zijn, zal ervoor zorgen dat jij zelf jouw succes als emigrant bepaald. Dat je lekker in je vel gaat zitten en blijft zitten.

Openingstijden

EQ Counseling heeft geen standaard openingstijden. Dit omdat overal op de wereld verschillende tijdzones gelden. De afspraken worden in overleg gemaakt, zodat het voor ons beide een geschikt moment is.
Voor het maken van een afspraak kunt u bellen of appen met Suzanne (telefoonnummer 0031 (0)6 5788 1144 of een mail sturen via het contactformulier.

EQCounseling

Suzanne Brand-van der Werf

info@eqcounseling.nl

0031 (0)6 5788 1144
Zutphen (NL)

KVK 67938043
BTW NL002052932B51

Ontwerp & realisatie By Iske creatieve communicate


Vanwege drukte, neem ik tijdelijk geen nieuwe werkzaamheden aan. Hierbij verwijs ik u naar overige (emigratie)coaches of uw huisarts om mee in gesprek te gaan over uw hulpvraag.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Share This