0031 (0)6 5788 1144 info@eqcounseling.nl

Makkelijker kan ik het niet maken, maar emigreren kent nu eenmaal pijn. Soms tot het hartverscheurende…….
De Nederlandse emigrant met heimwee, ga je terug of zet je door? De Nederlandse emigrant in spe, die eigenlijk voor altijd bij zijn buitenlandse geliefde wil zijn, maar angst heeft Holland voor altijd achter zich te laten. De achterblijver, die het “vertrek voor altijd” van kind en kleinkinderen niet kan verkroppen……De Nederlandse expat die “gespleten” zit tussen werkgever, gezin….carrière……
Dagelijks komt dit voor. Ook bij ons, de groep van de vertrekkers, al een tijdje vertrokken zijn en achterblijvende.
Het is echt niet zo gek. Die pijn. Het zou eigenlijk gek zijn als je die pijn niet zo nu en dan voelt. Het maakt je namelijk tot een mooier mens. Echt waar!
Maar wat als de pijn niet “af en toe” meer is? Wat als die pijn al een tijdje gaande is en je beperkt? Beperkt in het leven dat je eigenlijk zo graag voor had gezien?

Vertel mij eens over jouw pijn. Gewoon, in je moedertaal. Samen op zoek naar wat er voor nodig is om weer helder te krijgen waar jij nou eigenlijk heen wilt. Jouw leven niet meer te laten beperken maar juist tot dat succes te brengen wat jij voor ogen had.
Je mag dan wel een nuchtere Hollander zijn die liever zijn kop in het zand steekt, hopend dat een probleem vanzelf voorbij gaat, maar benoemen wat in de weg zit, is de sleutel naar de oplossing. En daar ben je uiteindelijk naar opzoek. Je bent welkom op https://eqcounseling.nl. Laat een berichtje achter en ik neem contact met je op.


Vanwege drukte, neem ik tijdelijk geen nieuwe werkzaamheden aan. Hierbij verwijs ik u naar overige (emigratie)coaches of uw huisarts om mee in gesprek te gaan over uw hulpvraag.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Share This