0031 (0)6 5788 1144 info@eqcounseling.nl

Begin van de maandag, ik voel me dankbaar 🤗. Straks mag ik weer aan het werk, samen met een client. Een jongen van 24 die serieus en oprecht het beste van zijn leven wil gaan maken in een land ver weg.
Soms valt het hem daar tegen, maar meestal is het leuk. Toch is een avontuur spannend en soms zelfs onverwacht overweldigend. Erover praten met een gespecialiseerd iemand, biedt hem ondersteuning om verder te komen. Al is het maar om zijn hart te luchten, een aanvullen te bieden of tot een inzicht te komen waar hij zelf nog niet aan had gedacht.

Mijn mooie werk als emigratiecoach en -counselor, doe ik niet geheel alleen. Met samenwerkingspartners, als visa bureau Visa4you, is het maken van een volledige aanbod extra waardevol voor de klant. Niet alleen dat, het is net zo waardevol voor elkaar. Het is dan ook een mooie start van de week als we een compliment aan elkaar uitwisselen. Gewoon, omdat we tevreden zijn met waar we nu staan.

Als individu of bedrijf, met het plan om in het buitenland te vestigen, wil je graag het beste. Voor jezelf en/of voor je personeel. Het is een investering. Je wilt dan wel resultaat!
Praktisch en juridisch de zaken op orde krijgen is dan ook van groot belang. Vaak is er gespecialiseerde kennis nodig die jezelf niet in huis hebt. Als je dan toch deze zaken uit handen gaat geven, wil je dat wel toe kunnen vertrouwen aan de beste.
De beste die jouw ondersteunen bij het uitkomen van die ene droom! Een team die jou op alle vlakken van dienst kunnen zijn, waar nodig.

Emigreren of voor langere tijd werkzaam zijn in het buitenland, is dan niet alleen het regelen van praktische zaken van groot belang. Een aanvulling tot mentale en emotionele steun is net zo belangrijk voor het behalen van dat succes.
Samenwerking met Visa4you en EQCounseling is dan ook een prachtige combinatie om die droom tot een fantastische werkelijkheid te laten uitkomen. Dat gunnen we jou. We staan voor je klaar.


Vanwege drukte, neem ik tijdelijk geen nieuwe werkzaamheden aan. Hierbij verwijs ik u naar overige (emigratie)coaches of uw huisarts om mee in gesprek te gaan over uw hulpvraag.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Share This