0031 (0)6 5788 1144 info@eqcounseling.nl

In het afgelopen jaar, is er voor ieder veel veranderd. Zo ook voor mijn bedrijf en ik. Begin 2020, ben ik een studie begonnen. Hierbij hoort ook een werkplek, buiten het runnen van een eigen bedrijf om. Deze werkplek is mij beter bevallen dan ik ooit had verwacht: Mijn vaardigheden als counselor kwamen goed van pas, de betreffende doelgroep LVB beschermd wonen, blijkt mij te passen, en mijn studie is enorm interessant wat nu al toevoegt aan mijn professionele ontwikkelen.

Door al deze mooie veranderingen is mijn bedrijf en het profileren daarvan, op een laag pitje komen te staan. Weinig tot geen interactie meer op social media en een maandelijkse blog bleef uit.
In een dag passen tot op heden nog steeds maar 24 uur. Al het moois waar ik op dit moment mee bezig ben, past daar niet helemaal meer in. Ik sta voor een keuze.

Daarom heb ik besloten om in 2021 geen clienten meer aan te nemen. Dit zal voor mijn huidige clienten van EQCounseling niets betekenen dan alleen dat ik mij voor de volle 100% voor hen zal blijven inzetten om zo een traject zorgvuldig af te kunnen ronden. Wel gaat dit betekenen dat ik in 2021 geen nieuwe clienten meer ga aannemen. Ook zal ik geen nieuwe zakelijke relaties of activiteiten meer aangaan.

Ondanks de pandemie, waar we met zijn allen inzitten, heb ik enorm veel moois mogen ervaren in 2020. Het zijn dan ook de vooruitzichten die mij houvast en energie bieden, dit mooie werk te blijven doen en staande te blijven in de dagelijkse uitdagingen die dit virus ook mij persoonlijk geeft en opwerpt. Het lukt mij nog steeds. Daar ben ik dankbaar voor. Ik wens iedereen dan ook heel veel kracht en gezondheid toe om vooruitzichten te blijven stellen en energie eruit te halen. Ook in 2021.


Vanwege drukte, neem ik tijdelijk geen nieuwe werkzaamheden aan. Hierbij verwijs ik u naar overige (emigratie)coaches of uw huisarts om mee in gesprek te gaan over uw hulpvraag.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Share This