0031 (0)6 5788 1144 info@eqcounseling.nl

Emigreren zorgt voor een extra lading in je leven. Hieruit komen dan ook onvermijdelijk pijnlijke situaties uit voort. Hoe ga je deze emtioneel aan kunnen? Ik help je daarbij!

Ben jij een Nederlands geëmigreerde, Nederlander die gaat emigreren of de achterblijver en merk je dat je het moeilijk hebt met de emigratie-lading die op dit moment speelt in jouw leven? Zoals:

  • Door een scheiding gaan, hoe nu verder met de kinderen als ik terug wil naar Nederland?
  • Op afstand moeten aanzien hoe je kind door een moeilijke fase gaat in zijn/haar leven. Je kunt niets doen!
  • In conflict zitten tussen ‘huis en haard’ moeten verlaten om voor altijd samen met je geliefde te zijn of in Holland blijven wat het einde van jouw relatie gaat betekenen!

Pijnlijke vermoeiende situaties, waar niet zomaar 1,2,3, een antwoord of oplossing op te vinden is. Het afwegen van voor en tegens, het kiesen tussen 2 kwaden, het niet weten waar je goed aan doet, de onmacht………. Het is enorm hard werken!
Dan kan het soms goed uitkomen als er hulp is. Hulp bij het helder krijgen, het accepteren van…., het laten verdwijnen van onzekerheden. Hulp om deze klus te klaren. Hulp om het harde werken wat te verlichten. Hulp bij de emotionele kant van een leven met emigratie.

Als counselor, gespecialiseerd in het helpen van Nederlanders die emotioneel support kunnen gebruiken bij het leven met emigratie, wil ik graag mijn mouwen voor jou opstropen. Bezoek mijn website voor mijn werkwijze en overige informatie. https://eqcounseling.nl/werkwijze/


Vanwege drukte, neem ik tijdelijk geen nieuwe werkzaamheden aan. Hierbij verwijs ik u naar overige (emigratie)coaches of uw huisarts om mee in gesprek te gaan over uw hulpvraag.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Share This