0031 (0)6 5788 1144 info@eqcounseling.nl

Jullie zijn met volle moed geëmigreerd en genoten de eerste tijd volop van het avontuur. Nu jij 80 uur per week en meer werkt, lijk jij steeds dichter bij jouw doel uit te komen. Dit is wat jij altijd wilde. Dat bedrijf, die lifestyle….
Voor jouw partner loop het anders. Ook al leek haar dit ook een prachtig avontuur, voor haar valt het tegen. Die voelt zich tegenwoordig 80 uur en meer alleen. Je ziet dat ze het moeilijk heeft, je troost en steunt haar waar nodig. Toch lijkt dit niet meer genoeg. Tips van anderen, van familie of tips van social media helpen haar niet meer. Het aanzien is lastig. Jij weet diep van binnen dat er iets moet gebeuren. Maar wat? Wat is het beste te doen?

Ik kan helpen!
Mijn naam is Suzanne Brand-van der Werf. Counselor van beroep en gespecialiseerd in het geven van emotionele ondersteuning aan o.a. Nederlands geëmigreerden. Met maar een aantal online gesprekken kan ik jou helpen helderheid te krijgen in de problematiek waar jij als emigrant tegenaan loopt. Bel me voor een gratis gesprek +31 6 57881144 of stuur mij een PB info@eqcounseling.nl. Voor meer informatie over wat ik doe en wat ik voor jou kan betekenen, ga naar https://eqcounseling.nl. Jij verdient dat mooie leven!


Vanwege drukte, neem ik tijdelijk geen nieuwe werkzaamheden aan. Hierbij verwijs ik u naar overige (emigratie)coaches of uw huisarts om mee in gesprek te gaan over uw hulpvraag.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Share This