0031 (0)6 5788 1144 info@eqcounseling.nl

Praktisch
“Goed begin is het halve werk.”
Als je plannen hebt om te emigreren, wil je de beste voorbereiding.
Een emigratiedroom uit laten komen, mag dan wel een wens zijn, maar hoe doe je dat eigenlijk? Hoe maak je daar werkelijkheid van?
Papierwerk, regelgeving, wetgeving….. Waar begin je, waar doe je goed aan, wat is juist?
Veel kun je uit handen geven. Maar je toekomst uit handen geven, is nogal een dingetje. Dat laat je niet zomaar aan de eerste de beste over.
Deskundigheid en expertise is daarom iets waar je naar opzoek bent.
Dat realiseren wij maar al te goed.

Gevoelige kant van emigreren
En als je dan de praktische zaken geregeld hebt, hoe gaat het dan met jou? Lukt het om spanning en stress te bedwingen?
De datum komt dichterbij. Afscheid, nieuw leven…. Kun je dat wel aan, komt dat wel goed?
Angst, twijfel en onzekerheid zijn normale reacties bij een gebeurtenis die je leven een compleet andere invulling gaat geven. Dat je daar van alles bij voelt, is heel normaal.
Vooral als je werk, familie en vrienden achterlaat. Als gezin vertrekt of helemaal alleen. Ga er maar aanstaan. Het is een big deal! Niet alleen nu, maar voor de komende jaren.
Er over praten is niet altijd makkelijk, omdat je omgeving het niet altijd snapt of je wil ze er niet mee lastig vallen.
En als je roept dat emigreren zo’n fantastisch avontuur gaat worden, maar je diep van binnen aan heel je zijn merkt dat de angst op je insluipt, is toegeven aan een bekende het laatste dat je wil.

Samen voor de goede voorbereiding
Goede voorbereiding op praktisch, maar ook op emotioneel vlak is dus cruciaal voor een emigratiedroom om uit te laten komen in een succesvolle werkelijkheid.
Als EQCounseling en Visa4You staan we daar 100% voor.
Wij vinden het belangrijk dat jij/jullie niet alleen goed voorbereid je avontuur tegemoet gaan, maar sturen je ook graag met een gerust hart, zelfvertrouwen en een gezonde dosis zelfkennis op pad.

Aanvullen maakt sterk
Daarom hebben wij besloten om, waar wenselijk, aanvulling te geven op elkaars services. Onze expertises in visumaanvraag en emotionele begeleiding op het gebied van emigratie, geven daarom het beste resultaat voor jou als toekomstige emigrant!

http://visa4you.nl “Your future, our concern”
https://eqcounseling.nl “Globetrotting with insight”


Vanwege drukte, neem ik tijdelijk geen nieuwe werkzaamheden aan. Hierbij verwijs ik u naar overige (emigratie)coaches of uw huisarts om mee in gesprek te gaan over uw hulpvraag.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Share This