0031 (0)6 5788 1144 info@eqcounseling.nl

Nadat wij geëmigreerd waren en met volle moed en enthousiastme onze plannen gingen uitvoeren, wisten we niet dat een jaar later ik er alleen voor zou komen te staan met 2 kleine kinderen. Van droom naar nachtmerrie was toen een understatement. Vette pech. Ik dacht toen: “En nu?”

Je maakt een keuze te emigreren, omdat je gelooft dat dit je leven vooruit gaat brengen. Ook het avontuurlijke element ga je niet uit de weg. Je durft het aan.

Na zo’n beslissing blijkt het soms niet zo te gaan als gedacht. Het gebeurt ons allemaal wel eens in meer of mindere maten, maar wat als het leven je boven de pet groeit? Dan zit je daar, met alle consequenties van dien en denk je: “En nu?”

Immigreren is hard werken. Er komt veel op je af. Vooral als er onverwachte dingen gebeuren die je niet kon voorzien. De druk om van jouw/jullie droom een mooie en succesvolle werkelijkheid te maken is al groot, maar als het dan niet lukt, om welke reden dan ook, kan je het gevoel krijgen dat het leven je overweldigt, het emigratieavontuur is helemaal niet leuk meer. Hoe verder?

Ben jij geëmigreerd/expat en heb je het gevoel dat jouw/jullie leven even te veel is geworden of stil staat? Zie je geen uitweg, om wat voor reden dan ook? Vraag jij je ook af: “En nu?”Praat er eens over.

Ik, Suzanne, heb speciaal een service ontwikkeld voor jou, ter ondersteuning van de gevoelige kant van Nederlanders die vertrokken zijn, achterblijven of juist weer terug willen komen naar Nederland en zich soms ook afvragen “En nu?”.
Met coachingsgesprekken op maat, kun jij weer op weg. Op weg om van die emigratiedroom toch nog een mooie werkelijkheid te maken. Wat of waar dat ook zal gaan zijn. Ik gun het je!

 


Vanwege drukte, neem ik tijdelijk geen nieuwe werkzaamheden aan. Hierbij verwijs ik u naar overige (emigratie)coaches of uw huisarts om mee in gesprek te gaan over uw hulpvraag.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Share This