0031 (0)6 5788 1144 info@eqcounseling.nl

Gun jij jezelf (als immigrant/expat) een goede integratie?

Als je geĆÆmmigreerd bent, zal je merken dat je soms behoorlijk wordt geconfronteerd met jezelf tijdens het integreren. In de eerste maanden, maar soms ook pas jaren later.
Een deel van het ondernemen van een emigratieavontuur of expat uitzending, is het uitdagen van jezelf. Van je kunnen, van je EQ. Dit kan juist ook leuk zijn en voldoening geven, maar niet altijd.
Dit voelt namelijk niet altijd prettig, soms zelfs stressvol. Gevoel van eenzaamheid, onzekerheid en frustratie kunnen de overhand nemen.

Om niet onnodig gestrest te worden/blijven, kan coaching een uitkomst zijn. Het is zonde te verzanden in overlevingsstrategieen, lichamelijke klachten of erger, depressie of burn-out. Coaching kan hierbij een uitkomst zijn.

Trajecten bij EQCounseling zijn persoonsgericht. Je krijgt dus de ondersteuning op maat!
Dit houdt in;
1. een gratis en geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin jij vragen kunt stellen en mag delen waar jouw behoeften liggen. Daarna hoef je pas te beslissen EQCounseling iets voor jou is.
2. het EQC-update traject dat geheel is afgestemd op de support die jij nodig vindt.

Meer weten? Vraag naar Suzanne of stuur een bericht naar info@eqcounseling.nl


Vanwege drukte, neem ik tijdelijk geen nieuwe werkzaamheden aan. Hierbij verwijs ik u naar overige (emigratie)coaches of uw huisarts om mee in gesprek te gaan over uw hulpvraag.

Dit zal sluiten in 0 seconden

Share This